Fris, romig, gemaakt van de beste tomaten uit Calabrië. De originele smaak van een geweldige klassieker, altijd klaar voor gebruik. Ideaal voor het bereiden van sauzen en gerechten met echte smaak en uitgebalanceerde voedingswaarden.
Het is de snelste en handigste manier om de tomaat te gebruiken, omdat je hem alleen maar hoeft te verwarmen en de saus toch een felrode kleur, een fluweelzachte textuur en een zoete smaak behoudt. Het is daarom ideaal voor alle bereidingen die een beperkte kooktijd vereisen, zoals eieren, wit vlees, sauzen voor gevulde pasta en pizza.
SASSOLINI, Confetti morbidi di liquirizia all’anice – Blikje met heerlijke zachte drop op smaak gebracht met anijs en omhuld met een dun gekleurde suikerlaagje (40 g)
Spicchi di Clementine calabresi infusi in marasca e ricoperti di cioccolato fondente – Mandarijn uit Calabrië doordrenkt met marasquin bedekt met een lichte laag pure chocolade (3 kg)
Passata di Pomodoro
Passata di Pomodoro – Fles tomatensaus (66 cl)
Extra informatie
15
66 cl
2,15
I Sapori di Nonna Sara
Beschrijving
Fris, romig, gemaakt van de beste tomaten uit Calabrië. De originele smaak van een geweldige klassieker, altijd klaar voor gebruik. Ideaal voor het bereiden van sauzen en gerechten met echte smaak en uitgebalanceerde voedingswaarden.
Het is de snelste en handigste manier om de tomaat te gebruiken, omdat je hem alleen maar hoeft te verwarmen en de saus toch een felrode kleur, een fluweelzachte textuur en een zoete smaak behoudt. Het is daarom ideaal voor alle bereidingen die een beperkte kooktijd vereisen, zoals eieren, wit vlees, sauzen voor gevulde pasta en pizza.
Ingrediënten: tomaten en zout
Related Products
SASSOLINI, Confetti morbidi di liquirizia all’anice
SASSOLINI, Confetti morbidi di liquirizia all’anice – Blikje met heerlijke zachte drop op smaak gebracht met anijs en omhuld met een dun gekleurde suikerlaagje (40 g)
Passata di Pomodoro
Passata di Pomodoro – Flesje tomatensaus (33 cl)
Spicchi di Clementine calabresi infusi in marasca e ricoperti di cioccolato fondente
Spicchi di Clementine calabresi infusi in marasca e ricoperti di cioccolato fondente – Mandarijn uit Calabrië doordrenkt met marasquin bedekt met een lichte laag pure chocolade (3 kg)