Zelfgemaakte artisjokken in olie zijn een van de meest typische conserven uit de mediterrane keuken en de toepassingen ervan zijn legio.
Sorì artisjokken staat bekend om zijn gebrek aan doornen en delicate smaak.
Kan geserveerd worden als bijgerecht en hapje.
Ingrediënten: Asti-artisjok van Sori, extra vergine olijfolie en zout
Carciofi del Sori in olio evo
Carciofi del Sori in olio evo – Sori artisjokken in olie (200 g)
Extra informatie
6
200 gram
4,95
Maddalena
Beschrijving
Zelfgemaakte artisjokken in olie zijn een van de meest typische conserven uit de mediterrane keuken en de toepassingen ervan zijn legio.
Sorì artisjokken staat bekend om zijn gebrek aan doornen en delicate smaak.
Kan geserveerd worden als bijgerecht en hapje.
Ingrediënten: Asti-artisjok van Sori, extra vergine olijfolie en zout
Related Products
Tripolino, torrone nocciola Piemonte IGP ricoperto di cioccolato fondente
Tripolino (torrone nocciola Piemonte IGP ricoperto di cioccolato fondente) – Kruimelige hazelnootnougat IGP bedekt met pure chocolade (100 g)
Torroncini friabili alla mandorla sfusi
Torroncini friabili alla mandorla sfusi – Kruimelige amandelnougatstukjes (3 kg)
Torrone al rum e cioccolato
Torrone al rum e cioccolato – Reep met pure chocolade, rum en nougat (270 g)