Deze zelfgemaakte jam, die doorgaans in de zomermaanden wordt bereid, is een van de meest veelzijdige in de keuken. Uitstekend geschikt om smaak en kruidigheid te geven aan voorgerechten, hapjes en bruschette.
Ingrediënten: chilipepers, extra vergine olijfolie en zout
Peperoncino in olio
Peperoncino in olio – Chilipeper in olie (120 g)
Extra informatie
6 st (optie voor 12 st)
120 gram
2,55
Maddalena
Beschrijving
Deze zelfgemaakte jam, die doorgaans in de zomermaanden wordt bereid, is een van de meest veelzijdige in de keuken. Uitstekend geschikt om smaak en kruidigheid te geven aan voorgerechten, hapjes en bruschette.
Ingrediënten: chilipepers, extra vergine olijfolie en zout
Related Products
Composta di albicocche
Composta di albicocche – Abrikozenjam (250 g)
Torroncini Nocciola Piemonte IGP morbidi sfusi
Torroncini Nocciola Piemonte IGP morbidi sfusi – Zachte hazelnoot-nougatstukjes (3 kg)
Cardo gobbo di Nizza Monferrato in olio evo
Cardo gobbo di Nizza Monferrato in olio extra vergine – Kardoen onder olie (200 g)