Bagna càuda is een traditionele Piemontese saus. Het wordt meestal gegeten in de herfst en winter en bestaat uit drue ingrediënten: olie, knoflook en ansjovis.
Het werd aan het einde van de oogst opgesteld om de oogsters te belonen voor het verrichte werk.
Ideaal om op brood te smeren of volgens de traditie warm te dompelen rauwe groenten zoals: wortelen, aardappelen, paprika, selderij, artisjokken etc.
Ingrediënten: knoflook 70%, olijfolie en 6% ansjovis
Bagna càuda
Bagna càuda – Knoflooksasus (220 g)
Extra informatie
6
220 gram
4,25
Maddalena
Beschrijving
Bagna càuda is een traditionele Piemontese saus. Het wordt meestal gegeten in de herfst en winter en bestaat uit drue ingrediënten: olie, knoflook en ansjovis.
Het werd aan het einde van de oogst opgesteld om de oogsters te belonen voor het verrichte werk.
Ideaal om op brood te smeren of volgens de traditie warm te dompelen rauwe groenten zoals: wortelen, aardappelen, paprika, selderij, artisjokken etc.
Ingrediënten: knoflook 70%, olijfolie en 6% ansjovis
Related Products
Torroncini friabili ricoperti nocciola Piemonte IGP sfusi
Torroncini friabili ricoperti nocciola Piemonte IGP sfusi – Kruimelige hazelnootnougat-stukjes bedekt met chocolade (3 kg)
Composta di albicocche
Composta di albicocche – Abrikozenjam (250 g)
Composta di cipolle rosse
Composta di cipolle rosse – Rode uienjam (120 g)