De typische saus op basis van peterselie, verkregen volgens het recept dat van generatie op generatie is doorgegeven.
Ideaal bij de beste traditionele Piemontese gerechten (vooral gemengd gekookt vlees), of om te serveren op geroosterd brood en paprika als aperitief.
Ingrediënten: peper, eieren, peterselie, ansjovis, knoflook, brood (tarwemeel type 0, extra vergine olijfolie, natuurlijke gist, zout), extra verginee olijfolie, zout
Bagnetto verde (200 g)
Bagnetto verde – Groene saus (200 g)
Extra informatie
200 gram
4,25
Maddalena
6
Beschrijving
De typische saus op basis van peterselie, verkregen volgens het recept dat van generatie op generatie is doorgegeven.
Ideaal bij de beste traditionele Piemontese gerechten (vooral gemengd gekookt vlees), of om te serveren op geroosterd brood en paprika als aperitief.
Ingrediënten: peper, eieren, peterselie, ansjovis, knoflook, brood (tarwemeel type 0, extra vergine olijfolie, natuurlijke gist, zout), extra verginee olijfolie, zout
Related Products
Stecca di torrone morbido con nocciole Piemonte IGP (200 g)
Stecca di torrone morbido con nocciole – Zachte nougat met hazelnoten (200 g)
Bestelartikel
Stecca di torrone morbido al pistacchio (150 g)
Stecca di torrone morbido al pistacchio – Zachte pistache-nougat (150 g)
Bestelartikel
Stecca di torrone morbido alla mandorla (200 g)
Stecca di torrone morbido alla mandorla – Zachte amandel-nougat (200 g)
Bestelartikel