De Piemontese rode bagnetto ontleent zijn naam aan het hoofdingrediënt, de tomaat, maar bevat ook andere verse groenten zoals uien en paprika.
De beroemde Piemontese saus wordt veel gebruikt als begeleider van traditionele vleesgerechten en wordt door de toevoeging van kruiden nog lekkerder gemaakt.
Ingrediënten: tomaten, paprika, ui, extra vergine olijfolie, rode wijnazijn, kruidnagel, chilipeper, suiker, knoflook en zout
Bagnetto rosso
Bagnetto rosso – Rode saus (220 g)
Extra informatie
6
220 gram
2,95
Maddalena
Beschrijving
De Piemontese rode bagnetto ontleent zijn naam aan het hoofdingrediënt, de tomaat, maar bevat ook andere verse groenten zoals uien en paprika.
De beroemde Piemontese saus wordt veel gebruikt als begeleider van traditionele vleesgerechten en wordt door de toevoeging van kruiden nog lekkerder gemaakt.
Ingrediënten: tomaten, paprika, ui, extra vergine olijfolie, rode wijnazijn, kruidnagel, chilipeper, suiker, knoflook en zout
Related Products
Stecca di torrone morbido alla mandorla
Stecca di torrone morbido alla mandorla – Zachte amandel-nougat (200 g)
Composta di peperoncino
Composta di peperoncino – Chilipeper jam (120 g)
Torroncini friabili al pistacchio sfusi
Torroncini friabili al pistacchio sfusi – Kruimelige pistachenougat-stukjes (3 kg)