Rijk aan vezels en minerale zouten, kardoenen zijn groenten met meerdere gunstige eigenschappen.
In ons recept gebruiken we uitsluitend gebochelde kardoen van Nizza Monferrato, een variëteit die in heel Italië bekend staat om zijn zoetheid en knapperigheid.
Cardo Gobbo is een DOP product, wat betekent dat hij een beschermde status heeft.
Uitstekend geschikt als aperitiefhapje of om smakelijke recepten mee te maken. In olie geconserveerde kardoenen kunnen ook een delicaat bijgerecht worden bij een secondo op basis van vlees.
Cardo gobbo in olio
Cardo gobbo in olio – Kardoen onder olie (200 g)
Extra informatie
6
200 gram
4,25
Maddalena
Beschrijving
Rijk aan vezels en minerale zouten, kardoenen zijn groenten met meerdere gunstige eigenschappen.
In ons recept gebruiken we uitsluitend gebochelde kardoen van Nizza Monferrato, een variëteit die in heel Italië bekend staat om zijn zoetheid en knapperigheid.
Cardo Gobbo is een DOP product, wat betekent dat hij een beschermde status heeft.
Uitstekend geschikt als aperitiefhapje of om smakelijke recepten mee te maken. In olie geconserveerde kardoenen kunnen ook een delicaat bijgerecht worden bij een secondo op basis van vlees.
Related Products
Composta di albicocche
Composta di albicocche – Abrikozenjam (250 g)
Stecca di torrone morbido al pistacchio
Stecca di torrone morbido al pistacchio – Zachte pistache-nougat (150 g)
Stecca di torrone morbido alla mandorla
Stecca di torrone morbido alla mandorla – Zachte amandel-nougat (200 g)