24 maanden vanaf datum productie (bewaren bij kamertemperatuur)
Producent
Spinosi Srl.
Inhoud per stuk
250 gram
Beschrijving
In 2000 wilde Vincenzo Spinosi de komst van het nieuwe millennium vieren met een origineel product: zo werd met een project in samenwerking met de Landbouwfaculteit van Ancona dit specifieke “stuk” pasta geboren.
Spinosini zijn als snaren van kleine gitaren, ze zijn bestand tegen koken en zijn zeer veelzijdig als het gaat om de keuze van kruiden, zowel met vlees-, vis- als groentesaus.
De naam is afgeleid van de uiting van genegenheid die aan de Spinosi-jongens Marco en Riccardo werd gegeven: de Spinosini!
Tegenwoordig zijn de Spinosini over de hele wereld bekend.
Pasta all’uovo – Le creazioni di Vincenzo Spinosi, Spinosini (250 g)
Pasta all’uovo – Le creazioni di Vincenzo Spinosi, Spinosini – Eierpasta, Spinosini (250 g)
Extra informatie
12
3,50
24 maanden vanaf datum productie (bewaren bij kamertemperatuur)
Spinosi Srl.
250 gram
Beschrijving
In 2000 wilde Vincenzo Spinosi de komst van het nieuwe millennium vieren met een origineel product: zo werd met een project in samenwerking met de Landbouwfaculteit van Ancona dit specifieke “stuk” pasta geboren.
Spinosini zijn als snaren van kleine gitaren, ze zijn bestand tegen koken en zijn zeer veelzijdig als het gaat om de keuze van kruiden, zowel met vlees-, vis- als groentesaus.
De naam is afgeleid van de uiting van genegenheid die aan de Spinosi-jongens Marco en Riccardo werd gegeven: de Spinosini!
Tegenwoordig zijn de Spinosini over de hele wereld bekend.
Related Products
Tavoletta Cioccolato, Bianco, yogurt e frutti rossi (50 g)
Tavoletta Cioccolato, Fondente “Criollo” 100% – Wit chocoladereepje met yoghurt en rode vruchten (50 g)
Bestelartikel
Tavoletta Cioccolato, Latte (50 g)
Tavoletta Cioccolato, Latte – Melkchocoladereepje (50 g)
Bestelartikel
Tavoletta Cioccolato, Fondente origine Dominicana (50 g)
Tavoletta Cioccolato, Fondente origine Dominicana – Puur chocoladereepje met de cacaoboon uit de Dominicaanse Republiek (50 g)
Bestelartikel