BACCALÀ MANTECATO, deliziosa brandade di filetto di merluzzo e olive taggiasche – Heerlijke room met kabeljauwfilet en Taggiasca-olijven (180 g)
6,45
Tartuflanghe Srl.
12
180 gram
15 maanden vanaf datum productie
GEBRUIKSAANWIJZING: uitstekend bij croutons en canapés, risotto’s, gnocchi, polenta en korte pasta’s.
INGREDIËNTEN EN ALLERGENEN: Noordelijke kabeljauwfilet 42%, aardappelen, extra vergine olijfolie, melk, room, uien, maizena, Taggiasche olijven 1,2%, sjalotten, knoflook, zout, peper. bevat vis en melk.
Kan visgraten bevatten.
Meer informatie over dit product in het Italiaans-> BT03AN001 baccalà mantecato con olive taggiasche 180g rev 0
Meer informatie over dit product in het Engels-> BT03AN001 creamed codfish with taggiasca olives 180g rev 0
Sugo alle olive Taggiasche – Tomatensaus met olijven (220 g)
Bestelartikel
Sugo CARBONARA by Chef Luciano Monosilio (Roma) – Carbonara saus ondertekend door chef-kok Luciano Monosilio (170 g)
Pesto Trapanese – D.O.P pesto van Siciliaanse pistache (180 g)
BACCALÀ MANTECATO, deliziosa brandade di filetto di merluzzo e olive taggiasche (180 g)
BACCALÀ MANTECATO, deliziosa brandade di filetto di merluzzo e olive taggiasche – Heerlijke room met kabeljauwfilet en Taggiasca-olijven (180 g)
Extra informatie
6,45
Tartuflanghe Srl.
12
180 gram
15 maanden vanaf datum productie
Beschrijving
GEBRUIKSAANWIJZING:
uitstekend bij croutons en canapés, risotto’s, gnocchi, polenta en korte pasta’s.
INGREDIËNTEN EN ALLERGENEN:
Noordelijke kabeljauwfilet 42%, aardappelen, extra vergine olijfolie, melk, room, uien, maizena, Taggiasche olijven 1,2%, sjalotten, knoflook, zout, peper. bevat vis en melk.
Kan visgraten bevatten.
Meer informatie over dit product in het Italiaans-> BT03AN001 baccalà mantecato con olive taggiasche 180g rev 0
Meer informatie over dit product in het Engels-> BT03AN001 creamed codfish with taggiasca olives 180g rev 0
Related Products
Sugo alle olive Taggiasche (220 g)
Sugo alle olive Taggiasche – Tomatensaus met olijven (220 g)
Bestelartikel
Sugo CARBONARA by Chef Luciano Monosilio (Roma) (170 g)
Sugo CARBONARA by Chef Luciano Monosilio (Roma) – Carbonara saus ondertekend door chef-kok Luciano Monosilio (170 g)
Bestelartikel
Pesto Trapanese (180 g)
Pesto Trapanese – D.O.P pesto van Siciliaanse pistache (180 g)
Bestelartikel