Een smakelijke combinatie van Piemontese worst en de meest bekende onder de wijnen van de Langhe.
Een kant-en-klare ragù, perfect om op smaak te brengen in het bijzonder met tagliolini en ei-tagliatelle.
GEBRUIKSAANWIJZING:
ideale smaakmaker voor het kruiden van pasta, polenta, risotto, ravioli en tortelli.
Sugo Piemontese SALSICCIA e BAROLO (180 g)
Sugo Piemontese SALSICCIA e BAROLO – Pastasaus met Piemontese worst en Barolo wijn (180 g)
Extra informatie
Tartuflanghe Srl.
12
180 gram
4,95
24 maanden vanaf datum productie
Beschrijving
Een smakelijke combinatie van Piemontese worst en de meest bekende onder de wijnen van de Langhe.
Een kant-en-klare ragù, perfect om op smaak te brengen in het bijzonder met tagliolini en ei-tagliatelle.
GEBRUIKSAANWIJZING:
ideale smaakmaker voor het kruiden van pasta, polenta, risotto, ravioli en tortelli.
INGREDIËNTEN:
Varkensworst 40% (varkensvlees, water, zout, natuurlijke smaakstoffen, specerijen), tomatenpulp, tomatenpuree, ui, Barolo DOCG-wijn 2%, extra vergine olijfolie, maizena, knoflook, rundvleesextract, zout, peper.
Het product bevat geen allergenen!
Meer informatie over dit product in het Italiaans-> BT03SU001 sugo salsiccia e barolo 180g rev 0
Meer informatie over dit product in het Engels-> BT03SU001 sausage and barolo wine sauce 180g rev 0
Related Products
Pesto Tartufata a lunga conservazione, “Portofino”, vaso vetro in astuccio (100 g)
Pesto Tartufata a lunga conservazione – Truffelpesto in glazen potje in kartonnen verpakking (100 g)
Bestelartikel
Pesto Trapanese (90 g)
Pesto Trapanese – D.O.P pesto van Siciliaanse pistache (90 g)
Bestelartikel
Sugo CARBONARA by Chef Luciano Monosilio (Roma) (170 g)
Sugo CARBONARA by Chef Luciano Monosilio (Roma) – Carbonara saus ondertekend door chef-kok Luciano Monosilio (170 g)
Bestelartikel