Het typische Romeinse recept dat over de hele wereld bekend is, ondertekend door chef-kok Luciano Monosilio. Eén van de jongste Italiaanse chef-koks die op 27-jarige leeftijd de Michelin-ster kreeg en internationaal bekend is als de”koning van de Carbonara’.
Origineel recept met 30% varkenswang, 20% eidooier en kaas.
Eieren zijn afkomstig van scharrelkippen die strikt zonder melk worden grootgebracht en er is geen room toegevoegd volgens het authentiek recept.
GEBRUIKSAANWIJZING:
serveer direct op de pasta zonder toevoeging van het kookwater.
Ideaal recept voor 4 (Italiaanse) porties.
Voor het kruiden van spaghetti, korte pasta en gnocchi.
Sugo CARBONARA by Chef Luciano Monosilio (Roma) (170 g)
Sugo CARBONARA by Chef Luciano Monosilio (Roma) – Carbonara saus ondertekend door chef-kok Luciano Monosilio (170 g)
Extra informatie
Tartuflanghe Srl.
12
170 gram
6,50
20 maanden vanaf datum productie
Beschrijving
Het typische Romeinse recept dat over de hele wereld bekend is, ondertekend door chef-kok Luciano Monosilio. Eén van de jongste Italiaanse chef-koks die op 27-jarige leeftijd de Michelin-ster kreeg en internationaal bekend is als de”koning van de Carbonara’.
Origineel recept met 30% varkenswang, 20% eidooier en kaas.
Eieren zijn afkomstig van scharrelkippen die strikt zonder melk worden grootgebracht en er is geen room toegevoegd volgens het authentiek recept.
GEBRUIKSAANWIJZING:
serveer direct op de pasta zonder toevoeging van het kookwater.
Ideaal recept voor 4 (Italiaanse) porties.
Voor het kruiden van spaghetti, korte pasta en gnocchi.
INGREDIËNTEN EN ALLERGENEN:
Varkenswang (varkensvlees, zout, kruiden, natuurlijke smaakstoffen, antioxidant: natriumascorbaat; conserveermiddelen: natriumnitriet, kaliumnitraat) 30 procent, water, eigeel 20 procent, Parmigiano Reggiano DOP-kaas (melk, zout, stremsel), Pecorino Romano DOP-kaas (schapenmelk, zout, stremsel), maizena, zwarte peper, zout, natuurlijke smaakstoffen.
Bevat eieren en melk.
Meer informatie over dit product in het Italiaans-> BT03SU005 sugo carbonara (Monosilio) 170g rev 0
Meer informatie over dit product in het Engels-> BT03SU005 carbonara sauce (Monosilio) 170g rev 0
Related Products
Preparato per sugo, CARBONARA (170 g)
Preparato per sugo, CARBONARA – De “basis” versie van Carbonara met 20% eigeel en kaas (170 g)
Geproduceerd zonder toegevoegde melk of room.
Bestelartikel
Pesto Genovese a lunga conservazione, “Portofino”, vaso vetro in astuccio (100 g)
Pesto Genovese a lunga conservazione – Pesto Genovese in glazen potje in kartonnen verpakking (100 g)
Bestelartikel
Pesto Tartufata a lunga conservazione, “Portofino”, vaso vetro in astuccio (100 g)
Pesto Tartufata a lunga conservazione – Truffelpesto in glazen potje in kartonnen verpakking (100 g)
Bestelartikel