Het typische Romeinse recept dat over de hele wereld bekend is, ondertekend door chef-kok Luciano Monosilio. Eén van de jongste Italiaanse chef-koks die op 27-jarige leeftijd de Michelin-ster kreeg en internationaal bekend is als de”koning van de Carbonara’.
Origineel recept met 30% varkenswang, 20% eidooier en kaas.
Eieren zijn afkomstig van scharrelkippen die strikt zonder melk worden grootgebracht en er is geen room toegevoegd volgens het authentiek recept.
GEBRUIKSAANWIJZING:
serveer direct op de pasta zonder toevoeging van het kookwater.
Ideaal recept voor 4 (Italiaanse) porties.
Voor het kruiden van spaghetti, korte pasta en gnocchi.
Sugo CARBONARA by Chef Luciano Monosilio (Roma) (170 g)
Sugo CARBONARA by Chef Luciano Monosilio (Roma) – Carbonara saus ondertekend door chef-kok Luciano Monosilio (170 g)
Extra informatie
Tartuflanghe Srl.
12
170 gram
6,50
20 maanden vanaf datum productie
Beschrijving
Het typische Romeinse recept dat over de hele wereld bekend is, ondertekend door chef-kok Luciano Monosilio. Eén van de jongste Italiaanse chef-koks die op 27-jarige leeftijd de Michelin-ster kreeg en internationaal bekend is als de”koning van de Carbonara’.
Origineel recept met 30% varkenswang, 20% eidooier en kaas.
Eieren zijn afkomstig van scharrelkippen die strikt zonder melk worden grootgebracht en er is geen room toegevoegd volgens het authentiek recept.
GEBRUIKSAANWIJZING:
serveer direct op de pasta zonder toevoeging van het kookwater.
Ideaal recept voor 4 (Italiaanse) porties.
Voor het kruiden van spaghetti, korte pasta en gnocchi.
Related Products
Astuccio Barrette “Finezza”, Croccantino Miele e Uvette (300 g)
Astuccio Barrette “Finezza”, Croccantino Miele e Uvette – Doosje met kroaknte chocoladereepjes, Croccantino met honing en rozijnen (300 g)
Pesto di Finocchietto (180 g)
Pesto di Finocchietto – Pesto van venkel (180 g)
Pesto Siciliano (180 g)
Pesto Siciliano – Siciliaanse pesto (180 g)