De “basis” versie van pasta Carbonara met 20% eigeel en kaas.
Geproduceerd zonder toegevoegde melk of room.
GEBRUIKSAANWIJZING:
mengen door de pasta.
Met deze basis kun je je favoriete versie van de klassieke pasta Carbonara maken met toevoeging van knapperig spek, zeevruchten, vis en of schaaldieren of met groenten.
Bij gebruik van 40 g saus is 80 g pasta nodig.
Tijdens het serveren kan het warm gehouden worden zonder dat het ei stolt!
Preparato per sugo, CARBONARA (170 g)
Preparato per sugo, CARBONARA – De “basis” versie van Carbonara met 20% eigeel en kaas (170 g)
Geproduceerd zonder toegevoegde melk of room.
Extra informatie
Tartuflanghe Srl.
12
170 gram
5,65
20 maanden vanaf datum productie
Beschrijving
De “basis” versie van pasta Carbonara met 20% eigeel en kaas.
Geproduceerd zonder toegevoegde melk of room.
GEBRUIKSAANWIJZING:
mengen door de pasta.
Met deze basis kun je je favoriete versie van de klassieke pasta Carbonara maken met toevoeging van knapperig spek, zeevruchten, vis en of schaaldieren of met groenten.
Bij gebruik van 40 g saus is 80 g pasta nodig.
Tijdens het serveren kan het warm gehouden worden zonder dat het ei stolt!
INGREDIËNTEN EN ALLERGENEN:
Water, eigeel 20%, Parmigiano Reggiano DOP kaas (melk, zout, stremsel), Pecorino Romano DOP kaas (schapenmelk, zout, stremsel), maizena, zout, zwarte peper, natuurlijke smaakstoffen.
Bevat melk en eieren.
Meer informatie over dit product in het Italiaans-> BT03SU010 preparato per sugo carbonara 170g rev 0
Meer informatie over dit product in het Engels-> BT03SU010 carbonara base sauce 170g rev 0
Related Products
Pesto Siciliano (180 g)
Pesto Siciliano – Siciliaanse pesto (180 g)
Bestelartikel
Pesto di Pistacchio Siciliano (90 g)
Pesto di Pistacchio Siciliano – Pesto van Siciliaanse pistache (90 g)
Bestelartikel
BACCALÀ MANTECATO, deliziosa brandade di filetto di merluzzo e olive taggiasche (180 g)
BACCALÀ MANTECATO, deliziosa brandade di filetto di merluzzo e olive taggiasche – Heerlijke room met kabeljauwfilet en Taggiasca-olijven (180 g)
Bestelartikel