Cognà is een oud recept van oorsprong ,bereid in de oude
Langa-boerderijen waar aan het einde van de zomer de druivenmost van de eerste oogsten langzaam werden gekookt en verrijkt met kweeperen, Madernassa-peren, walnoten en hazelnoten om er een heerlijke compôte van te maken om van te genieten in de winter.
Madernassa, ook wel madarnassa of maderna genoemd, is een perensoort afkomstig uit Piemonte, juist uit het Roero-gebied.
GEBRUIKSAANWIJZING:
gebruik het als begeleiding voor bij kaas, vlees en desserts.
Mostarda dolce d’uva COGNÀ, ricetta tradizionale Piemontese (150 g)
Mostarda dolce d’uva COGNÀ, ricetta tradizionale Piemontese –
COGNÀ zoete mostarda (druivenmosterd) volgens traditioneel Piemontees recept (150 g)
Extra informatie
Tartuflanghe Srl.
12
150 gram
6,75
24 maanden vanaf datum productie
Beschrijving
Cognà is een oud recept van oorsprong ,bereid in de oude
Langa-boerderijen waar aan het einde van de zomer de druivenmost van de eerste oogsten langzaam werden gekookt en verrijkt met kweeperen, Madernassa-peren, walnoten en hazelnoten om er een heerlijke compôte van te maken om van te genieten in de winter.
Madernassa, ook wel madarnassa of maderna genoemd, is een perensoort afkomstig uit Piemonte, juist uit het Roero-gebied.
GEBRUIKSAANWIJZING:
gebruik het als begeleiding voor bij kaas, vlees en desserts.
Related Products
Minuto con Cioccolato, Croccantino (rosso)
Minuto con Cioccolato, Croccantino (rosso) – Minuto Croccantino, krokant chocolaatje in rode verpakking (3 kg)
Astuccio Barrette “Finezza”, Assortite (300 g)
Astuccio Barrette “Finezza”, Assortite – Doosje met chocoladereeptjes in een mix (300 g)
Biscotti di Prato alle Mandorle
Cantuccini, Amandel