Crema con Parmigiana Reggiano e Tartufo – Crème met Parmiagiana Reggiano en Truffel (90 g)
6
90 gram
4,95
18 maanden vanaf datum productie
Tartuflanghe
Sugo alle verdure – Tomatensaus met groenten (220 g)
Sugo CARBONARA by Chef Luciano Monosilio (Roma) – Carbonara saus ondertekend door chef-kok Luciano Monosilio (170 g)
BACCALÀ MANTECATO, deliziosa brandade di filetto di merluzzo e olive taggiasche – Heerlijke room met kabeljauwfilet en Taggiasca-olijven (180 g)
Crema con Parmigiana Reggiano e Tartufo (90 g)
Crema con Parmigiana Reggiano e Tartufo – Crème met Parmiagiana Reggiano en Truffel (90 g)
Extra informatie
6
90 gram
4,95
18 maanden vanaf datum productie
Tartuflanghe
Related Products
Sugo alle verdure
Sugo alle verdure – Tomatensaus met groenten (220 g)
Sugo CARBONARA by Chef Luciano Monosilio (Roma) (170 g)
Sugo CARBONARA by Chef Luciano Monosilio (Roma) – Carbonara saus ondertekend door chef-kok Luciano Monosilio (170 g)
BACCALÀ MANTECATO, deliziosa brandade di filetto di merluzzo e olive taggiasche (180 g)
BACCALÀ MANTECATO, deliziosa brandade di filetto di merluzzo e olive taggiasche – Heerlijke room met kabeljauwfilet en Taggiasca-olijven (180 g)