Skip to content

Het feest van de regionale keukens

Bistro 75

Een familiebedrijf sinds 1975

In de wondere wereld van Bistrot 75 smelten traditie en tijdloze elegantie harmonieus samen. Iedere maaltijd wordt een culinaire belevenis. Deze lijn van Tartuflanghe is geïnspireerd op het menu van restaurant Da Beppe in Alba. Daar kookte de familie Montanaro hun vermaarde truffelgerechten en andere klassiekers uit de  Piemontese keuken. Bistrot75 is een eerbetoon aan deze culinaire tradities. Deze lijn presenteert een aantal bekende Italiaanse recepten. Zo ontstaat een reis naar verschillende regio’s waarmee de geliefde streekkeuken wordt gevierd.

beeld bistro 75 site 1

Gastronomische reis

Met Bistrot75 maak je een unieke gastronomische reis, waar het verleden harmonieus samensmelt met het heden. Het merk begon met klassieke recepten uit Piemonte en breidde langzaam uit naar andere regio’s, in samenwerking met getalenteerde Italiaanse chefs.

Nu is er een prachtig assortiment dat ontwikkelt is met dezelfde passie als waarmee het bedrijf  Tartuflanghe al 50 jaar wordt geleid. Hiermee kan iedereen een tijdloos menu uit de echte  ‘Osterie d’Italia’ op tafel zetten.

Het feest van de regionale keukens

Alle sauzen van Bistrot75 zijn een eerbetoon aan de rijke culinaire geschiedenis van Italië. Uiteraard worden ze bereid met verse ingrediënten, volgens eeuwenoude recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Of het nu gaat om de klassieke ragout uit Piëmonte, met z’n robuuste smaak, delicate kabeljauw met room of de klassieke Carbonara van chef Luciano Monosilio; ieder product vertelt een verhaal van authenticiteit en culinaire passie die alle zintuigen aanspreekt.

Probeer ook eens de Cognà, een zoete chutney op basis van Piëmontese druiven, een perfecte zout- zoet combinatie. Sluit de maaltijd daarna af de Bunet, geïnspireerd op het traditionele dessert Bonet uit Piemonte met z’n romige structuur en intense smaak van cacao en amaretti.

beeld bistro 75 site 2
× Hoe kan ik je helpen?